tag:blogger.com,1999:blog-3580853077054618345.post6868960582457409035..comments2024-03-26T23:04:44.058+01:00Comments on mniam...mniam...: basbusa-słodkie ciasto arabskieIzaahttp://www.blogger.com/profile/11455685679828651082noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-3580853077054618345.post-85772993991397224642009-01-23T07:39:00.000+01:002009-01-23T07:39:00.000+01:00Wyglada pysznie:)Wyglada pysznie:)imaknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3580853077054618345.post-79061747001223034222009-01-26T13:53:00.000+01:002009-01-26T13:53:00.000+01:00to jest smak moich ubiegłorocznych wakacji :-)to jest smak moich ubiegłorocznych wakacji :-)mafilkanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3580853077054618345.post-75982346604292732442009-02-24T18:26:00.000+01:002009-02-24T18:26:00.000+01:00ale to musi być słodkie :) i pyszne :)ale to musi być słodkie :) i pyszne :)Adrijahnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3580853077054618345.post-68921607024361812492009-07-05T01:30:00.000+02:002009-07-05T01:30:00.000+02:00Yeya... alez ci wyszlo - niby latwe ale mi za nic ...Yeya... alez ci wyszlo - niby latwe ale mi za nic nie chcialo na 'miekko' wyjsc. W krajach Maghrebu nazywaja te ciacho Kalb el-Luz, co znaczy 'serce migdała'. Mam nadzieje ze smakuje tak samo jak wyglada- apetycznie.Sarcianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3580853077054618345.post-85569979708753273152009-07-05T12:30:00.000+02:002009-07-05T12:30:00.000+02:00ojjj udało się i bardzo smakowało i często powtarz...ojjj udało się i bardzo smakowało i często powtarzamizanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3580853077054618345.post-62687762610427722662009-09-27T06:16:00.000+02:002009-09-27T06:16:00.000+02:00Witaj Izoo Dzieki wielkie bo wreszcie zalapalam o...Witaj Izoo<br> Dzieki wielkie bo wreszcie zalapalam o co w tym ciescie chodzi -wczorajsze wyszlo rewelka! Powiedz tylko ile czasu ten syrop gotujesz bo obawiam sie z emoj byl za gesty.<br> Oczywiscie nie jest to Kalb el-louze , jak blednie sadzilam, choc skladniki prawie identyczne :).<br> Pozdrawkisarcianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3580853077054618345.post-4766320514798609972009-09-27T20:37:00.000+02:002009-09-27T20:37:00.000+02:00Sarciu ja gotuję tak czekam aż woda się zagotuje ...Sarciu ja gotuję tak czekam aż woda się zagotuje wsypuje cukier i mieszam gotując aż się rozpuści..... a cukier staram się kupować jak najdrobniejszy bo kiedyś jakiś dziwny miałam że mieszałam mieszałam i długo się rozpuszczałizanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3580853077054618345.post-71919958603124480532010-01-14T07:39:00.000+01:002010-01-14T07:39:00.000+01:00a na jaką blachę są te ilości składników?a na jaką blachę są te ilości składników?monianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3580853077054618345.post-58230012590389790982010-01-14T09:22:00.000+01:002010-01-14T09:22:00.000+01:00blaszkę miałam 29x24cm....pozdrawiamblaszkę miałam 29x24cm....pozdrawiamizanoreply@blogger.com